Lekke band en andere leuke dingen. ;-) - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eveline Hagoort - WaarBenJij.nu Lekke band en andere leuke dingen. ;-) - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eveline Hagoort - WaarBenJij.nu

Lekke band en andere leuke dingen. ;-)

Door: evelinehagoort

Blijf op de hoogte en volg Eveline

30 Augustus 2010 | Nederland, Amsterdam

Bon dia!

Precies vandaag ben ik één maand op het eiland. De tijd gaat hier echt zo ongelooflijk snel.

Afgelopen weekend was ontzettend relaxed, maar aan de andere kant ook wel een beetje balen, omdat we een lekke band hadden en de reserveband een bubbel, dus konden we niet naar de Grote Knip... Gelukkig hebben we een strand naast de deur dus konden we in ieder geval nog wel een beetje genieten. Ook zijn we van het weekend uit eten geweest in een lokaal vis restaurant. Super mooie locatie op het strand en heerlijk en goedkoop eten. Ik heb omgerekend 10 euro betaald voor eten + drankjes. Goedkoper kan bijna niet...

Vandaag op het werk is weer een nieuwe periode begonnen met nieuwe kinderen. Het was best druk, maar ik heb leuke kinderen dus de komende twee weken worden denk ik weer interessant en leuk. Wel was het gisteren en vooral vandaag ontzettend heet, omdat het windstil was, door de storm boven St. Maarten. Ik hoop dus echt dat er morgen weer een beetje wind is, maar aan de andere kant kan ik blij zijn dat de storm niet hier is. Ook vind ik de hitte helemaal niet erg als ik kijk naar het weerbericht van Nederland. ;-)

Dat was het eigenlijk alweer tot nu toe. Het is weliswaar een heel kort bericht, maar misschien is het ook wel weer leuk om wat kortere berichten te plaatsen. Zo moeten jullie niet zoveel lezen en kan ik meer berichten plaatsen, omdat ik steeds na elke belevenis iets typ i.p.v. wachten totdat ik veel dingen bij elkaar heb. ;-) Je vind ook altijd een excuus om een kort bericht te plaatsen. Haha!

Liefs vanuit Curaçao!
Eveline
xxx

• 31 Augustus 2010 - 06:31

Rianne:

Je kunt idd veel beter daar zijn dan hier! Hier is het al wekenlang baggerweertje..

• 01 September 2010 - 13:16

Fabian:

Ha Eve,

Genoet van je tijd! Ik zal nu ook een blog maken en mailen, dus kun je mij staks ook in de gaten houden!
    Tot in Nederland!
    x

• 24 September 2010 - 12:30

Jitske:

Hoi,
    Geweldig om je blog te lezen. Ik was aan het zoeken op dolfijntherapie en kwam zo terecht op jouw blogje. Ik zou heel erg graag een stage gaan lopen bij CDTC in het kader van mijn vrije keuze minor in mijn laatste studie jaar van Pedagogiek. Zou jij me misschien meer kunnen vertellen over de stage? Wat doe jij voor opleiding? Hoe heb je deze stage geregeld? Etc.
    Alvast heel erg bedankt.
    Jitske.